Avtor: svdezela Datum: 20. 09. 2023

Bosna in Međugorje - 20. september 2023

*** skupina je že polna ***

EKUMENSKO IN MEDRELIGIJSKO ROMANJE

V MEĐUGORJE, SARAJEVO IN BANJO LUKO

od 20. do 23. septembra 2023

z avtobusom

Program:

  1. dan - sreda, 20. 9.: zgodnji odhod avtobusa preko Hrvaške do Medžugorja, namestitev, sv. maša, večerja, molitve in nočitev.
  2. dan - četrtek, 21. 9.: zajtrk, jutranja sv. maša, osebna pobožnost, lahko tudi Crnica do kosila. Odhod proti Sarajevu, postanek za kavo v Blagaju, na željo možen ogled tekije - muslimanskega samostana (potrebna ruta in dolgi rokavi), vrelo Bune, v Sarajevu namestitev za 2 noči, srečanje z veleposlanikom RS v rezidenci, večerja in nočitev.
  3. dan - petek, 22. 9.: zajtrk, sv. maša v katedrali, obisk džamije in pogovor s predstavniki muslimanske skupnosti, srečanje s predstavniki judovske skupnosti (dr. Finci), obisk metropolije in pogovor s predstavniki pravoslavne skupnosti, prosto za osebno raziskovanje, večerja in nočitev.
  4. dan - sobota, 23. 9.: po zajtrku odhod proti Banja Luki,  sv. maša, postanek za kavo in čevapčiče,  odhod proti domu s prihodom v večernih urah.

Prispevek za romanje: 290,00 eur.

Vključuje:

  • avtobusni prevoz z dajatvami na celotni poti,
  • 3 polpenzione (hrana zjutraj in zvečer),
  • cestnine, nezgodno zavarovanje tujina, vodstvo.

Dodatek za enoposteljno sobo: 70 eur.

Prijave sprejemamo takoj, prijavite se po e-pošti ali s spletno prijavnico. Po prejemu prijave pošljemo podatke za plačilo akontacije 100 eur.

Za romanje potrebujete veljaven osebni dokument.

Program pripravila: g. Andrej Šter in p. Peter Lavrih, ofm, CTS