Avtor: svdezela Datum: 10. 09. 2008

Sveta dežela - DVD

DVDTerra sancta

Varuhi izvirov odrešenja

DVD

film: 3 ure 40 minut.

 

Frančiškani, strokovnjaki iz Kustodije, predstavijo Sveto deželo. V sodelovanju z Antonianom iz Bologne, Kustodijo Svete dežele in Komisariatom za Sveto deželo smo pripravili ta čudovit DVD, ki lahko s svojimi skoraj štirimi urami posnetkov služi kot priprava na romanje v Sveto deželo, kot spomin nanj ali pa, če ne gre drugače, kot skromen nadomestek zanj. Odlična kamera slednjega na izbranem zvočnem ozadju otroškega zborčka (znanega iz festivala Zlati cekin), ki v hebrejščini prepeva Psalm 121, popelje od gore Nebo prek Nazareta, Betlehema, mnogih drugih krajev do Jeruzalema s Kalvarijo in slednjič do Emavsa. Prikaže tudi delovanje bratov frančiškanov. Ob tem pa spregovorijo največji strokovnjaki, biblicisti in arheologi, ki poljudno razložijo ne le stare kamne in mozaike, ampak predvsem njihov pomen za kristjana danes. Na DVDju lahko izberete ogled katere koli od 24 enot, ki se pokrivajo s posameznimi bibličnimi kraji, če vam dopušča čas, pa lahko tudi vztrajate od začetka do konca.

Prevod br. Stane Zore OFM Berejo br. Andrej Pollak OFM, Jadranka Tomažič in br. Miran Špelič OFM Snemano v studiu Radia Ognjišče. Tehnična obdelava Anton Lenarčič, Salve.

Zahvaljujemo se Antonianu iz Bologne in Kustodiji Svete dežele za dovoljenje za slovensko izdajo. Predstavitev slovenske izdaje je pripravila ga. Barbara Toman in si jo lahko ogledate TUKAJ:

 

Z nakupom DVDja prispevate tudi za delovanje frančiškanov med svetodeželskimi kristjani.

Trajanje: 3 ure 40 minut

Jeziki: slovenski, angleški, italijanski, nemški, hrvaški

Cena: 15 € (s poštnino).

 

 

e-NAROČILNICA

 

 

DVD: 

Ime: 

Priimek: 

Ulica / vas, številka:

Poštna številka, pošta):

Število izvodov: 

E-naslov:

Telefonska številka:

Opozorilo: če se po ukazu "Pošlji" ne pokaže sporočilo, da je pošta uspešno poslana, pošljite, prosimo, prijavo s potrebnimi podatki kot običajno e-pošto na naslov: komisariat@rkc.si.

Če v dveh delovnih dneh ne dobite potrditve naročila, preverite, prosimo, telefonsko. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.

V izogib smetenju je treba vpisati rezultat preprostega računa - spodaj. Hvala.

Varnostna kontrola: 6 + 3 =

p. Peter