Avtor: arhiv Datum: 2. 06. 2011

TRI FRANCOZINJE SVETNICE (s. Bernardka, s. Mala Cvetka, s. Katarina Laboure) - Z VLAKOM TGV

Tri izredne svetnice imajo čudovito pričevanje za naš čas. Romali bomo na kraje, kjer so živele in uresničile svetost. Celotna pot je z vlakom, ki velike razdalje premaga v kratkem času. Od 13. do 18. novembra 2011

PROGRAM:

Nedelja, 13.11. Nočni vlak Ljubljana (20.49)-Zurich (9.50), ležalniki vključeni, za spalnik doplačilo.

Ponedeljek, 14.11. Prihod v Zurich (09.50), nadaljevanje vožnje preko Lausanne, Geneve, Dijona do Neversa. Sv. maša pri sv. Bernardki, namestitev, večerja.

Torek, 15. 11. Zjutraj obisk samostana, kjer je Bernardka lurška dozorela za Nebesa, sv. maša in odhod na postajo, nadaljevanje preko Pariza v Lisieux. Namestitev v hotelu, obisk rojstne hiše s. Terezije, večerja, prenočevanje.

Sreda, 16. 11. Sv. maša v čudovitem svetišču, ki ga je postavila Francija v čast Mali Cvetki. Pobožnosti v svetišču in nadaljevanje z vlakom v Paris. Namestitev za 2 noči, večerja.

Četrtek, 17. 11. Obisk najbolj obiskane božje pati v Parizu, Rue de Bac, sv. maša, pobožnosti, nato ogledi pariških znamenitosti do večera, večerja.

Petek, 18.11. Ob 07.04 odhod vlaka Paris Est za Manheim, Munchen, Ljubljano s prihodom zvečer ob 21.06.

Ker je celotno potovanje z vlakom, je nujna tudi določena peš hoja. lahko si boste pomagali tudi s taksiji. Prtljage naj bo manj, priporočljiv je nahrbtnik. Za obisk Pariza bomo uporabljali mestni promet: metro, vozovnice niso vključene v ceno.

Kdor ima prosto železniško vozovnico po Evropi in jo bo koristil, se vsota prevoza upošteva pri končni ceni.

CENA ROMANJA: 695,00‚Ź (za člane) in vključuje, 4 polpenzione, vozovnico INTERRAIL, zavarovanje Elvia.

NE VKLJUČUJE: transportov od postaje do bivališč in cerkva, drugih stvari, ki niso navedene v programu, rizika odpovedi, ki si ga sami uredite na našem portalu (Mountvacation ali Triglav).