Avtor: arhiv Datum: 2. 06. 2011

TRI FRANCOZINJE SVETNICE (s. Bernardka, s. Mala Cvetka, s. Katarina Laboure) - Z VLAKOM TGV

Tri izredne svetnice imajo čudovito pričevanje za naš čas. Romali bomo na kraje, kjer so živele in uresničile svetost. Celotna pot je z vlakom, ki velike razdalje premaga v kratkem času. Od 13. do 19. novembra 2011 - 6 dni!

PROGRAM:

Nedelja, 13.11.

Nočni vlak Ljubljana (23.50) - Munchen (06.15),ležalniki po 6 v kupeju vključeni, za spalnik doplačilo 65 ‚Ź.

Ponedeljek, 14.11.

Nadaljevanje iz Munchna ob (06.20) za Paris EST s TGV, nadaljevanje s St. Lazare ob (13.45) in prihod v Lisieux ob (15.24). Namestitev, obisk rojstnega kraja Male Cvetke, sv. maša, večerja.

Torek, 15. 11.

Zjutraj obisk samostana, kjer je Mala Cvetka dozorela za nebesa, sv. maša in odhod na postajo, vožnja v Pariz. Namestitev v hotelu za 3 noči, večerja in pariški sprehod, počitek.

Sreda, 16. 11.

Ves dan obiskovanje pariških znamenitosti pod vodstvom p. dr. Maria Osredkarja. Sv. maša v Rue de Bac, največja pariška božja pot Čudodelne svetinje (S. Katarina Laboure). Večerja, prenočevanje.

Četrtek, 17. 11.

Dopoldne z vlakom v Nevers, kraj neiztrohnjene sv. Bernardke lurške, sv. maša in z vlakom nazaj v Paris, večerja, prenočevanje.

Petek, 18.11.

Paris za prosto izbiro ciljev in znamenitosti: sv. maša, muzeji, galerije, nakupi.Ob 20.20 odhod nočnega vlaka Paris Est za Munchen,

Sobota, 19. 11.

Jutranji prihod v Munchen ob 07.16, nadaljevanje ob 08.27 za Ljubljano s prihodom ob 14.31.

Ker je celotno potovanje z vlakom, je nujna tudi določena peš hoja; lahko si boste pomagali tudi s taksiji. Prtljage naj bo manj, priporočljiv je nahrbtnik. Za obisk Pariza bomo uporabljali mestni promet: metro, vozovnice niso vključene v ceno. Ko je namestitev v hotelu, je polpenzionska oskrba, hrana dvakrat na dan (zajtrk, pozno kosilo ali zgodnja večerja, glede na možnosti in vlakovne povezave).

Kdor ima prosto železniško vozovnico po Evropi in jo bo koristil, se vsota prevoza upošteva pri končni ceni.

CENA ROMANJA:695,00‚Ź (za člane) in vključuje, 4 polpenzione, vozovnico INTERRAIL, zavarovanje Elvia, vodstvo romanja, DDV.

NE VKLJUČUJE: spalnikov (doplačilo 65 ‚Ź v obe smeri; (v primeru pozne prijave, ne moremo zagotoviti mest v spalniku), transportov od postaje do bivališč in cerkva, drugih stvari, ki niso navedene v programu, rizika odpovedi, ki si ga sami uredite na zavarovalnici ( Triglav).