Avtor: arhiv Datum: 25. 01. 2011

PRVOMAJSKO ROMANJE 2011 - LORETO - S. GIOVANNI ROTONDO - ASSISI

bo potekalo od 27. aprila do 1. maja 2011. Obiskali bomo Loreto, San Giovanni Rotondo in Assisi. Loreto leži ob jadranski obali.

V tem kraju je Marijina bazilika in ena najpomembnejših božjih poti v Italiji. Njena posebnost je nazareška hišica, ki naj bi jo angeli prinesli iz svete dežele. San Giovanni Rotondo je v hribovitem svetu pokrajine Apulije. Tu je živel in deloval pater Pij, ki je bil še za časa življenja znan po svojih stigmah, znamenjih Kristusovih ran. Papež Janez Pavel II. ga je razglasil za blaženega. Danes je San Giovani Rotondo eden od najbolj obiskanih romarskih krajev v Evropi. V Assisiju bomo spoznali kraje, kjer je živel sv. Frančišek, svetnik, ki nas zaradi svoje ljubezni do vsega stvarstva, še vedno nagovarja in vabi k posnemanju!

Program:

1.dan: Ljubljana €“ Loreto (sv. maša), namestitev, večerja

2.dan: €“ Loreto €“ San Giovanni Rotondo €“ P. Pij (sv. maša), namestitev, večerja

3.dan: €“ San Giovanni Rotondo €“ Greccio (sv. maša), namestitev Assisi za dve noči, polpension

4.dan: - Assisi, (sv. maša),

5.dan: - Assisi €“ La Verna (sv. maša) €“ Ljubljana.

CENA ROMANJA: 369 EUR.

V ceno je vključeno: avtobusni prevoz, vodstvo, avtobusne takse v Asissiju, parkirnine, 4x polpenzioni v hotelih (večerja-zajtrk v standardnih sobah s TWC). Zavarovanje ELVIA. Podatki ob prijavi: priimek ime, naslov, roj. datum, štev. osebnega dokumenta, naslov. Ob prijavi, ki jih že sprejemamo, boste poravnali 150 EUR, razliko pa teden dni pred odhodom. Lepo vabljeni!