Avtor: svdezela Datum: 6. 04. 2013

Kelmorajn in Berlin - aprila 2013

Kelmorajn / Köln - stolnicaV Kelmoranj (Köln) in v Berlin
(Egip
čanska razstava Nofretete)

5 dni - vlak

brez nočnih voženj, 4 nočitve

od 6. do 10. aprila 2013

Program:

  1. dan: 6. april. (sobota)– zjutraj ob 7.27 odhod vlaka iz Ljubljane za Muenchen- in naprej za Berlin. Namestitev v hotelu za 3 noči. (večerja iz lastne torbe).
  2. dan: 7. april (Bela nedelja) – dan za Berlin z nedeljsko sv. mašo. Ogled razstave Nofretete.
  3. dan: 8. april (ponedeljek), zajtrk, ogledovanje mestnih znamenitosti, ki jih bo pripravil izseljeniški župnik g. Dori. Možnost večerne predstave v operi, glede na zanimanje.. Za premikanje v mestu ne bomo imeli posebnega avtobusa, ampak dnevno vozovnico za javni prevoz.

PROGRAM BERLIN: Berlinski zid, ostanki, Brandenburška vrata, Unter den Linden, katedrala Sv. Hedvige, Nemški muzej, Podstamer Platz, Pergamonmuseum, Altes Museum, Berliner Dom, Marienkirche, Reichstagsgebaude…… le nekaj naštetih znamenitosti, ki jih bomo razporedili skozi dneve bivanja v Berlinu.

  1. dan: 9. (torek). – (sobota) po zajtrku z vlakom v Köln, ogled katedrale sv. Treh Kraljev v Kölnu, dominikanske cerkve sv. Alberta. Prenočevanje v mladinskem hotelu.
  2. dan: 10. (sreda) – po zajtrku ob 9. 37 odhod vlaka proti Munchnu s prihodom v Ljubljano ob 21.06.

Cena: 460 € (članska) in vsebuje: vožnja z vlakom na celotni relaciji, 3x prenočevanje v hotelu z zajtrkom v Berlinu in 1 x v Koelnu v mladinskem domu.

NofreteteNe vključuje: dnevnih kart za javni prevoz v Berlinu, vstopnin, vstopnic za predstavo, razstavo.

Prijave sprejemamo takoj (zaradi rezervacij mest na vlakih- najpozneje do 1. marca 2013 ), sicer pa največ 20. Prijava je sprejeta, ko je vplačan prvi del – 150€.

Potrebni podatki pri prijavi: Ime in priimek, rojstni datum, številka os. dokumenta.

Pripravil p. Peter