Avtor: arhiv Datum: 2. 06. 2011

V LURD Z VLAKOM VISOKE HITROSTI

Sredi visoke sezone, ko so ceste polne in letala prav tako - 2 noči na vlaku, 3 noči v hotelu - za tiste, ki uživajo v vožnji na vlaku

PROGRAM:

NEDELJA, 31. JUL. Z nočnim vlakom v Zurich ob 20.49. Ležalniki vključeni v ceno (6 v kupeju), dodatek za spalnik v dve smeri 55‚Ź.

PONEDELJEK, 1.AVG. Preko Zuricha, Pariza v Lurd ob 21.49 (prvi dan ni večerje, ker bodo naslednji dnevi polni penzioni).Namestitev v hotelu.

TOREK: 2.AVG. Obisk lurških znamenitosti, Bernardkin dom, rojstna hiša, križev pot, procesija, sv. maša. Večerni rožni venec in procesija.

SREDA: 3. AVG. Sodelovanje pri maši narodov, privatne pobožnosti, lurška votlina, večerna procesija.

ČETRTEK: 4. AVG. Zgodaj sv. maša in nato ob 08.39 odhod vlaka z lurške postaje in domov preko Švice ali Nemčije.

PETEK: 5. AVG. prihod v Ljubljano v jutranjih urah.

PRIJAVE SPREJEMAMO TAKOJ, OZ. DO 1. JULIJA 2011. Za skupino ni številčne omejitve. Rizik odpovedi si uredite na našem portalu, sicer pa veljajo splošni pogoji odpovedi.

CENA ROMANJA: 590 ‚Ź in vključuje železniško vozovnico na celotni poti, rezervacije na vlakih višje kategorije, ležalniki v obe smeri (6 v kupeju), tri prenočevanja v hotelu v Lurdu od tega dvakr at polni penzion. NE VKLJUČUJE: uslug, ki niso navedene v programu, vmesnih stroškov prevoza z metrojem v Parizu (malenkostni stroški), dodatek za spalnik v obe smeri: 55‚Ź.

Kdor ima prosto železniško vozovnico po Evropi in jo bo koristil, se vsota prevoza upošteva pri končni ceni. Vodstvo romanja p. Peter