Avtor: arhiv Objavljeno: 2. 11. 2010

EKUMENSKO ROMANJE V ANGLIJO PO POTI BL. KARDINALA J. H. NEWMANA

OD 19. DO 23. JANUARJA 2011

Letalo+avtobus ( 5 dni) )

Ob letošnji papeževi razglasitvi kardinala, blaženega Johna Henrya Newmana, nas vleče ta čudoviti svetniški lik na romanje v Birmingham.

Program je pripravljen za skupino do 40 oseb.

PROGRAM:

Prvi dan, 19. JAN: letalski prevoz z Adrijo (letališče J. Pučnika) ob 07.05 v London, avtobusni prevoz v Littlemore (Oxford), sv. maša in nato v Birmingham, namestitev v hotelu za eno noč.

Drugi dan, 20. JAN: obisk Birminghama: katedrala, oratorij, stolnica, sv. maša, odhod proti Londonu, namestitev v hotelu za 3 noči.

Tretji dan, 21. JAN: celodnevno romanje v največje Marijino svetišče WALSINGHAM, sv. maša in povratek v London. Večerni del dneva po lastni izbiri (kultura ali podobno).

Četrti dan, 22. JAN: prosta izbira za obiskovanje londonskih znamenitosti z metrojem ali londonskim avtobusom, sv. maša; možnost obiska večerne predstave.

Peti dan, 23. JAN: nedeljska sv. maša, popoldne avtobusni prevoz na letališče in polet domov.

Duhovno vodstvo: dr. Anton prof. Štrukelj in p. Peter Lavrih, ofm.

STROŠKI:

CENA 415‚Ź. Društvena cena, za nečlane 10% več.

V ceno je vključeno: letalski prevoz Brnik-London-Brnik, avtobusni prevozi: letališče, Birmingham, Oxford, Walsingham, letališče. Po Londonu v lastni režiji z metrojem, nočitev z zajtrkom v hotelih, tehnično in duhovno vodstvo, zavarovanje elvia.

V ceno ni vključeno: vstopnine v galerije in muzeje in gledališke predstave, ki jih sami izberete in si jih rezervirate po netu.

Rezervacija prireditev na strani: http://www.officiallondontheatre.co.uk/

Prijave takoj, oz. do zasedbe mest. Plačilo ob prijavi 200‚Ź, ostalo do 10. januarja 2011. Potrebni podatki ob prijavi: Priimek in ime (točno kot je v osebnem dokumentu!), naslov, štev. os. dokumenta, roj. datum, naslov.