Avtor: arhiv Objavljeno: 4. 09. 2010

ADVENTNI BERLIN IN MUNCHEN Z ROMANTIČNIM ZIMSKIM VLAKOM

Odkriti želimo adventni utrip glavnega mesta Nemčije: od nedelje, 12. 12. do četrtka zjutraj , 16. 12. 2010

Program:

dan: 12. 12. (nedelja)€“ sredi dneva odhod vlaka iz Ljubljane za Munchen (takrat bo nov vozni red in trenutno še nimamo podatkov €“ v novembru bo že točno znano). Popoldne in zvečer ogled Munchna: katedrala in ostale cerkve v središču. Nadaljevanje z ležalniki proti Berlinu.

dan: 13.12. €“ (ponedeljek) jutranji prihod v Berlin, zajtrk, ogledovanje mestnih znamenitosti, ki jih bo pripravil izseljeniški župnik g. Dori. Popoldne namestitev v sobe, pozno kosilo ali zgodnja večerja. Možnost večerne predstave v operi, glede na interes. Trenutno še ni nič določenega, lahko si izberete tudi sami glede na želje in potrebe. Za premikanje v mestu ne bomo imeli posebnega avtobusa, ampak dnevno vozovnico za javni prevoz.

dan: 14. 12. €“ (torek) po zajtrku Berlin po svoje €“ dan za ogled lepot mesta, ki jih boste želeli videti sami: muzeji, galerije. Pozno kosilo ali zgodnja večerja. >Prav tako možnost ogleda predstave.

dan:15. 12. €“(sreda). Po zajtrku še mestne znamenitosti do popoldneva; pozno kosilo in odhod na postajo, popoldanski vlak do Munchna in prestop na nočni vlak (ležalnik) do Ljubljane

dan: 16. 12. €“(četrtek) nadaljevanje nočne vožnje proti Ljubljani, s prihodom cca. ob 6.00 zjutraj (glede na novi vozni red.)

PROGRAM BERLIN: Berlinski zid, ostanki, Brandenburška vrata, Unter den Linden, katedrala Sv. Hedvige, Nemški muzej, Podstamer Platz, Pergamonmuseum, Altes Muzeum, Berliner Dom, Marienkirche, Reichstagsgebaude€Ś€Ś le nekaj naštetih znamenitosti, ki jih bomo razporedili skozi 3 dneve bivanja v Berlinu.

Cena romanja: 330 ‚Ź (za člane) in vsebuje: vožnja z vlakom na celotni relaciji, 2x spanje na vlaku v ležalnikih po 4, 2 x polpenzion v prenočišču v Berlinu, 1x dodatni zajtrk ob prihodu v Berlin, zavarovanje ELVIA. Ne vključuje: dnevnih kart za javni prevoz v Berlinu, vstopnim, vstopnic za predstave.

Prijave sprejemamo takoj (zaradi rezervacij mest na vlakih), sicer pa največ 20. Prijava je sprejeta, ko je vplačana prva polovica 115‚Ź.

Potrebni podatki pri prijavi: Ime in priimek, rojstni datum, številka os. dokumenta.

Pripravil p.Peter