Avtor: arhiv Objavljeno: 24. 10. 2010

Romanje v Sveto deželo in Palestino med jesenskimi počitnicami (24. - 31. oktobra 2010)

Romanje 8 dni! Jeseni v Sveto deželo, ko je huda vročina že mimo in je puščava čudovita€Ś..

PROGRAM:

1.dan, 24.10.- (nedelja)

Avtobusni prevoz na Dunaj) in polet v Tel Aviv (prijava za let na Dunaju ob 18.00, nato polet ob 20.25). Pristanek po polnoči in prenočevanje v Betlehemu.

2.dan, 25.10.

DAN ZA PRAZNOVANJE GOSPODOVEGA ROJSTVA v Betlehemu, sv. maša Mlečna votlina; Ein Karem, Yad Vashem, menora, večerja.

3.dan, 26.10.

GOSPODOVO TRPLJENJE: Getsemani, sv. maša, Oljska gora, Pater noster,Betfage, Galicantu, sv. Sion, studenec Siloa, prenočevanje v Betlehemu.

4.dan, 27.10.

ODHOD V GALILEJO: Obisk Betanije €“ sv. Lazar, Marija in Marta, Mrtvo morje (kopanje v najbolj slanem morju, Qumran, Jeriha, nadaljevanje do Nazareta, namestitev za 2 dni, večerja.

5.dan, 28.10.

Jezusovo javno delovanje v Galileji: Kana Galilejska, Galilejsko jezero, Blagri (sv. maša), Kafanaum, Primat, Tabha, večerja.

6.dan, 29.10.

NAZARET €“ mesto Jezusove mladosti. Sv. maša v baziliki oznanjenja, sv. Jožef, obisk bibličnega muzeja v Nazaretu; obisk gore Tabor (Jezusovo spremenjenje), popoldne Stella Maris, nadaljevanje do Jeruzalema, namestitev za 2 noči, večerja.

7.dan, 30. 10.

JERUZALEM JE NAŠA MATI! Praznovanje Gospodovega vstajenja. Obisk svetopisemskega Jeruzalema, judovska četrt, zid žalovanja, praznovanje Velike noči v Božjem grobu, Via Dolorosa, Sv. Ana €“ Bethesda, sv. maša.

8.dan, 31.10.

DVORANA ZADNJE VEČERJE, sv. Sion, sv. maša, slovo od Jeruzalema, odhod na letališče in polet ob 14.35 proti Dunaju s pristankom ob 18.30; avtobusni prevoz do Ljubljane.

Vodstvo romanja: Bogomir prof. Trošt.

Celotno ROMANJE TRAJA 8 dni (cena 1.050‚Ź z letališkimi taksami)- polpenzioni (hrana zjutraj in zvečer). Potrebujete veljaven potni list. Podatke iz potnega lista na prijavnici pošljete na Komisariat. (Priimek in ime, naslov, rojstni datum, številka potnega lista, do kdaj velja, e-naslov)

Prijava je sprejeta, ko je poravnan prvi del plačila 470‚Ź; Drugi del plačila plačate teden dni pred odhodom na TRR Komisariata ali v Sveti deželi. DODATEK ZA ENOPOSTELJNO SOBO je 105 $ (število prostih sob je omejeno). CENA JE IZRAČUNANA ZA SKUPINO 40 OSEB, ČE JE MANJ, SE ZVIŠA ZA 70‚Ź.

V ceno je vključeno:

Avtobusni prevoz na Dunaj in letalski prevoz iz Dunaj €“ Tel Aviv in nazaj, vsi avtobusni prevozi v Izraelu, vstopnine za kraje, ki so navedeni v programu, polpenzionska namestitev v 2 ali 3 post. sobah, hrana zjutraj in zvečer, zavarovanje Coris, vodstvo romanja.

V ceno ni vključeno: - napitnine za strežno osebje v hotelih in šoferje, prtljago€Ś. 25‚Ź na osebo se plačajo v Sveti deželi

NAPOTKE za romanje s potrebnimi informacijami za potovanje boste dobili 14 dni pred odhodom.

RIZIK ODPOVEDI LAHKO UREDINE Z ZAVAROVANJEM PREKO SPLETA: http://zavarovanje.mountvacation.com/?uid=ROP015

PRIJAVA JE SPREJETA, KO JE PORAVNAN PRVI DEL PLAČILA: 470‚Ź NA TRR: Komisariat za Sveto deželo: 05100-8010637691 V Sveto deželo romajte s frančiškani, ki so varuhi svetih krajev v Jezusovi domovini!

(sestavljeno maja 2010)