Avtor: arhiv Objavljeno: 4. 03. 2009

ROMANJE V SV.DEŽELO tudi za birmance in botre od 20. do 27. julija 2009

Romanje v Sveto deželo je tudi poleti zanimivo. Suha vročina je prav prijetna in doživetje puščave je enkratno. Prijetna svežina v Jeruzalemu in Betlehemu.

ROMARSKI PROGRAM ZA SVETO DEŽELO od 20. do 27. julija 2009 "Poletje v Sveti deželi" €“ tudi za mladino, birmance in botre!

BIRMANCI IMAJO 10% POPUSTA PRI DOLARSKEM PLAČILU V SV. DEŽELI

HOTELSKA NAMESTITEV - 8 DNI

BIVANJE: v hotelih CASA NOVA v Nazaretu in v Jeruzalemu, dvo/tro posteljne sobe - TWC, polpenzioni . CENA: 470‚Ź + 630 $USD.

V ceno je vključeno: polpenzioni v Sveti deželi, avtobusni prevozi na celotni poti, vstopnine kot je navedeno v programu,. Zavarovanje "coris". V ceno niso vračunane napitnine za ves teden (30$ usd ) in LETALIŠKE TER VARNOSTNE TAKSE (cca. 100-140‚Ź, kar je znano ob izdaji vozovnic). Dolarski del se plača v Izraelu. Potrebujete veljaven potni list (do izteka veljavnosti vsaj še 6 mesecev); viza za Izrael ni potrebna.

Način plačila: Ob prijavi se plača 470‚Ź, ostalo v Izraelu. Napitnine se plačajo v Izraelu, prijava je sprejeta, ko je tolarski del plačila poravnan. Birmanci imajo 10% popusta na dolarskem znesku in če so stari manj kot 12 let tudi 30% na letalu (razen taks).

Romajte v Sveto deželo s frančiškani, ki so varuhi božjega groba v Jeruzalemu in varuhi svetih krajev!

ODHOD: z letališča na Dunaju (na Dunaj in nazaj je vključen avtobusni prevoz), v ponedeljek, 20. julija 2009. POVRATEK: v ponedeljek, 27. julija 2009. VODSTVO ROMANJA: P. Peter Lavrih, ofm, CTS

Ob prijavi BOSTE DOBILI KNJIGO SVETA DEŽELA,VODNIK, kar vam bo služilo za dobro pripravo na romanje.

PRIJAVE SPREJEMAMO takoj ali najpozneje 24. junija 2009

PRIJAVE SPREJEMA:

KOMISARIAT ZA SVETO DEŽELO, Tržaška 85, Ljubljana-Vič. Tel. 01.24.44.250 Fax. 01.24.44.253 Gsm 041.669.134

Mail: komisariat@rkc.si

www.sveta-dezela.si

PROGRAM ROMANJA:

DAN €“ polet v Tel Aviv, namestitev v hotelu v Jeruzalemu za 2 dni.

DAN: JERUZALEM - Dvorana zadnje večerje na sv. Sionu, Božji grob, Kalvarija, zid žalovanja. Sv. maša v božjem grobu €“ praznovanje velike noči. Nočitev Jeruzalem.

DAN: JERUZALEM, OLJSKA GORA in dogodki, ki so vezani na Jezusovo trpljenje: Getsemani, Votlina izdajstva, Dominus flevit, Očenaš, Vnebohod, Betfage€Ś.sv. maša , namestitev v Betlehemu za 3 dni.

DAN: - BETLEHEM, Jezusov rojstni kraj, bazilika Jezusovega rojstva, cerkev sv. Katarine, votlina mleka€Ś Obisk Ein Karema, rojstnega kraja Janeza Krstnika in kraja Marijinega obiskanja pri Elizabeti.

DAN: - MRTVO MORJE - Jeriha, Qumran, možnost kopanja V MRTVEM MORJU, (možnost obiska Masade, doplačilo 20$).

DAN: POT V GALILEJO - Karmel in Tabor. Sv. maša in romarski ogled Nazareta in bazilike, sv. maša.

DAN: GALILEJA - Galilejsko jezero, obisk krajev ob jezeru, kjer je Jezus učil in delal čudeže: gora Blagrov, Kafarnaum, Tabga, Mensa Domini, Kana Galilejska€Ś.sv. maša.

DAN: POT DOMOV: SKLEP V BAZILIKI V NAZARETU. Odhod na letališče v Tel Aviv, polet na Dunaj in z avtobusom domov s prihodom v Ljubljano do polnoči.

PODATKI POTREBNI OB PRIJAVI: (kot so v vašem potnem listu)

priimek in ime,

naslov,

rojstni datum in kraj,

naslov in pošta,

številka potnega lista,

do kdaj je veljaven

**NAKAZILO PRVEGA DELA PLAČILA:

Komisariat za Sveto deželo-

"SVD.JUL.2009"

TR:05100-8010637691

ABANKA LJUBLJANA D.D.